Boka din monter i tre enkla steg

Boka din monter genom tre enkla steg. Välj den monter som passar din verksamhet nedan. När du valt monter bestämmer du ett marknadsföringspaket. Klar? Du är nu redo att ställa ut!

1. Välj monter

Standardmonter

Montrar från 8 kvm och uppåt

Vår standardmonter finns i de flesta storlekar beroende på ert behov.

  • Golvyta
  • Vita väggar
  • Matta
  • Ett eluttag 230 V
  • En spotlight per 4 kvm
  • Två barstolar
  • Ett barbord
  • Städning

2. Välj marknadsföringspaket

Förenkla din mässupplevelse med våra digitala marknadsföringspaket som är utformade för att underlätta din medverkan. Genom att använda våra digitala lösningar kan du effektivt samla in leads och nå ut till kunder både före, under och efter mässan för att öka din synlighet och närvaro.

Klicka nedan för att läsa mer om de olika marknadsföringspaketen:
easygo_logo_byggmassanGBG
ROBERT VIKSTRÖMAccount Manager, Martinsons Byggsystem​
Read More
Mässan gav oss en bred flora av kontakter, allt från småhusbyggare till regionala byggbolag och arkitekter. Smart registrering med tagg vid montern gjorde att de som inte hade tid att stanna för en presentation enkelt kunde visa intresse för återkoppling. Lokalerna var ljusa, fräscha och lättåtkomliga med både montermaterial och för besökare. Mycket bra helhetsintryck!
NICHOLAS LUSACKVD, MEC
Read More
Ett mycket professionellt event. Det var riktigt bra rotation på besökare och vi hade ett bra flöde förbi vår monterplats. Dessutom var det bra flöde in och ut ur själva mässhallen, utan onödig väntetid vid registrering. Proffsigt, fräscht och med en känsla av att vi vill ha mer av detta i framtiden!
JULIE TROMMALDProjektingenjör, Bergknapp
Read More
En väldigt bra branschmässa med många relevanta besökare. Bra service och uppföljning från arrangörerna.
Previous
Next
0
Personer nätverkade på mässan
0 %
Av besökarna kom från näringslivet
0 %
Av besökarna kom från offentlig sektor
3. Vill du ha extra allt?

Oavsett om du är ute efter att stärka ditt varumärke, du skall lansera en ny produkt, samla leads eller sälja direkt på plats så kan vi hjälpa dig att få större effekt av ditt mässdeltagande med ExpoExtra-tjänster som kan skräddarsys utifrån era specifika behov.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss nedan så återkommer vi inom kort!

Scroll to Top