Kontakt

Varmt välkommen till affärsarenan för bygg- & anläggningsbranschen

Kontakta oss om du är intresserad av samarbete, utvecklingsmöjligheter, vårt varumärke Byggmässan i Stockholm eller har pressrelaterade frågor.
Vi tar gärna emot tips och önskemål kring våra seminarier eller aktiviteter på mässan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Projektteamet

Victor Håglund

Sales Executive 

Victor är säljare för Byggmässan Göteborg. Kontakta Victor om du vill diskutera priser, upplägg, besökargruppen och mässans koncept i helhet.

Mikaela kämpendahl

Event Master

Mikaela är projektledare för Byggmässan. Kontakta Mikaela om du har frågor kring mässans marknadsföring, partnerskap, samarbeten eller innehåll på mässan.

lina lund

Head of Event

Lina är affärsansvarig för Byggmässan Göteborg. Kontakta Lina om du har koncept- och utvecklingsfrågor kring mässan. Lina svarar även på frågor om hallen och innehåll på mässan.

linnea lanevik

Event Marketeer

Kontakta Linnea gällande marknadsföring, kommunikation eller varumärket Byggmässan. 


marcus järplind

Event Marketeer

Kontakta Marcus gällande marknadsföring eller varumärket FastighetsMässan.


Jennie Gudmundsson

Senior Sales Executive 

Jennie Gudmundsson är säljansvarig för Byggmässan Göteborg. Med henne diskuterar du priser, upplägg, besökargruppen och mässans koncept.


mikaela kämpendahl

Event Master

Kontakta Mikaela Kämpendahl om du har frågor kring mässans marknadsföring, varumärket eller vill medverka i en intervju.

 

Lina lund

Head of Event

Lina Lund är affärsansvarig för Byggmässan Göteborg. Med henne diskuterar du samarbeten och marknadsföringsmöjligheter men hon svarar även på frågor om hallen och innehåll på mässan.

Scroll to Top