Byggmässan - ett välinvesterat besök

Välkommen till mötesplatsen för bygg- och anläggningsbranschen!

5-6 mars 2025 är det äntligen dags för Byggmässan igen och det blir premiär för mötesplatsen i Stockholm! Vi bjuder in dig som arbetar inom bygg- & anläggningsbranschen att träffa ledande leverantörer inom material, digitala lösningar, verktyg, maskiner, tjänster och mycket mer. Fokusområdena för 2025 blir säkerhet, digitalisering, material och hållbarhet. Träffa utställare som passar just din verksamhet, lyssna in på spännande seminarier med personer inom branschen och passa på att snacka gott med dina branschkollegor. 

Mässans innehåll utvecklas i nära dialog och samarbete med organisationer, myndigheter och företag som alla verkar för utveckling inom bygg och anläggning. Byggmässan i Stockholm är en levande mötesplats där du som besökare får ta del av branschens trender, produktlanseringar och praktiska demonstrationer. Nu kör vi! Se till att anmäla dig när vi öppnar registreringen och var med när branschen samlas för en hållbar, expansiv och innovativ framtid.

För dig som är verksam inom byggbranschen är ditt besök på Byggmässan helt kostnadsfritt!

NICHOLAS LUSACKVD, MEC
Read More
Ett mycket professionellt event. Det var riktigt bra rotation på besökare och vi hade ett bra flöde förbi vår monterplats. Dessutom var det bra flöde in och ut ur själva mässhallen, utan onödig väntetid vid registrering. Proffsigt, fräscht och med en känsla av att vi vill ha mer av detta i framtiden!
ROBERT VIKSTRÖM Account Manager, Martinsons Byggsystem
Read More
Mässan gav oss en bred flora av kontakter, allt från småhusbyggare till regionala byggbolag och arkitekter. Smart registrering med tagg vid montern gjorde att de som inte hade tid att stanna för en presentation enkelt kunde visa intresse för återkoppling. Lokalerna var ljusa, fräscha och lättåtkomliga med både montermaterial och för besökare. Mycket bra helhetsintryck!
JULIE TROMMALDProjektingenjör, Bergknapp
Read More
En väldigt bra branschmässa med många relevanta besökare. Bra service och uppföljning från arrangörerna.
Shakrin AhmedProjektledare, Afry
Read More
“Jag ser fram emot byggmässan 2023 främst för att nätverka med branschkollegor men även för att ta del av ”senaste nytt” från olika företag & myndigheter avseende BIM & digitalisering. Jag är även nyfiken på vad företag har för strategi avseende hållbarhet och mångfald inom byggbranschen.”
Daniel PatersonBusiness Area Manager, RO-gruppen
Read More
"Vi på RO-gruppen är väldigt måna om hur vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en attraktiv bransch. Byggmässans fokusområden med kompetensförsörjning och hållbarhet är viktiga och aktuella ämnen inom ramen för detta"
Projektledare, NCC
Read More
”Vad roligt att byggmässan kommer till Göteborg, jag går inte på mycket mässor men när byggmässan är på hemmaplan så kommer jag och mina kollegor absolut besöka mässan för att nätverka, ta del av seminarier och träffa utställare
Projektledare, NCC
Read More
”Vad roligt att byggmässan kommer till Göteborg, jag går inte på mycket mässor men när byggmässan är på hemmaplan så kommer jag och mina kollegor absolut besöka mässan för att nätverka, ta del av seminarier och träffa utställare
Projektledare, NCC
Read More
”Vad roligt att byggmässan kommer till Göteborg, jag går inte på mycket mässor men när byggmässan är på hemmaplan så kommer jag och mina kollegor absolut besöka mässan för att nätverka, ta del av seminarier och träffa utställare

Aktiviteter på Byggmässan Göteborg!

Hantverksbar på Byggmässan göteborg

Vi presenterar stolt hantverksbaren i samarbete med Odd Island Brewing på Byggmässan. Odd Island startades 2016 och drivs av fyra ölentusiaster med passion för humle, malt och musik. Deras Västkustpilsner bryggs i Lindome och går att besöka för att få smaka på deras olika ölsorter. I hantverksbaren kommer Odd Island Brewing´s öl finnas och vara perfekt för utställare och besökare som vill nätverka över en öl eller två. 
Vi ses i hantverksbaren på mässgolvet för att nätverka, dricka och äta gott! Välkomna!

DigiVerkstad i monter J:28

Under hela mässan håller Lotta Wibeck och partners i Digiverkstad där hon delar med sig av sin digitala kompetens i byggbranschen. Här kan du får hjälp och stöd i alla frågor som rör digitaliseirng – stort som smått!
Du hittar DigiVerkstan i monter J:28

Racemore Sweden på byggmässan

Vill du uppleva spänningen och adrenalinet av en riktig racingupplevelse? Då ska du inte missa chansen att prova RACEMORE  racingsimulator plats på Byggmässan Göteborg 26-27 april 

Racemores racing simulator är inte som någon annan. Med teknik som återskapar den autentiska känslan av att köra en riktig racerbil, kommer du att känna dig som en professionell förare på banan. Med en högkvalitativ skärm, realistiska rattar och pedaler, och imponerande ljudkvalitet, kan du känna accelerationen, bromsarna och kraften i varje sväng.

26 april

Västsveriges hetaste byggprojekt

Välkommen till ett spännande frukostseminarie om Västsveriges hetaste byggprojekt på Byggmässan Göteborg tillsammans med Byggfakta! Vi bjuder in dig till en exklusiv möjlighet att få veta mer om de eftertraktade byggprojekten som utvecklas just nu i Västsverige.  Detta för att visa på potential, tillväxtmöjligheter och bidra till att driva affärer för branschen. Det är kostnadsfritt att anmäla sig och vi bjuder på frukost. Läs mer om frukostseminairet här  

INKLUDERINGINGSWORKSHOP

Byggmässan tar en aktiv roll i att verka för en mer inkluderande byggbransch. I samarbete med ledande branschprofiler tar vi ett helhetsgrepp kring kring de utmaningar och möjligheter som branschen står inför. Vi kommer tillsammans med Elaine Eksvärd och med vår sponsor Cramo bjuda in till en inkluderingsworkshop med inspirerande seminarium, lunch och nätverkande i konferensrummet Anfield/Sansiro!
Läs mer om Inklueringsworkshoppen med Elaine Eksvärd här

Föreläsning om SBR och entreprenadbesiktning

SBR Byggingenjörerna tillgodoser marknaden med ingenjörer med hög kompetens. SBR utvecklar ingenjörers kompetens och kvaliteten i deras arbete. De främjar också kontakter, erfarenhetsutbyte och nätverkande ingenjörer emellan samt erbjuder en rad medlemsförmåner. SBR Byggingenjörernas VD Björn Edebrand börjar med att berätta om SBRs verksamhet. Därefter kommer Mikael von Oldenskiöld, certifierad besiktningsman SBR att föreläsa om entreprenadbesiktning. Mikael kommer ge lite tips på vad man ska tänka på samt regler och lagar. Seminariet hittar ni i konferensrummet Anfield/Sansiro på Prioritet Serneke Arena. 

Operation and maintenance engineer infrastructure

27 april

Håll Nollan - Ingen ska skadas på våra Byggen

Frukostseminarie med Håll Nollan. Ett samtal mellan Håll Nollan, Bravida, AF-gruppen och Akademiska hus där vi lyfter det komplexa ämnet säkerhetskultur tillsammans med dig i publiken. Samtalet kommer bland annat att fokusera på ledarens roll för en god säkerhetskultur, vikten av att involvera hela kedjan i byggprocessen, varför säkerhetskultur och riskhantering går hand i hand, förutsättningar för en bra kultur och hur Håll Nollans material kommer att stötta i säkerhetskulturarbetet. 


Det är kostnadsfritt att anmäla sig och vi bjuder på frukost. 
Läs mer om Håll Nollans frukostseminarie på Byggmässan här

Bygg[R]evolution live på byggmässan 2023

Häng med i den digitala utvecklingen – tillsammans med Bygg[R]evolution! Sandra Mobaraki, mer känd som Byggsandra tar med oss på resan med byggbranschen som digital gällande material, processer, verktyg och människor. Bygg[R]evolution är ett kostnadsfritt event där aktörer från byggbranschens alla hörn samlas för att diskutera olika trender från branschen. Här får du stenkoll på vilka utmaningar och möjligheter som kommer att påverka din vardag framöver. Ingen föranmälan krävs!

Så skapar vi sunda byggarbetsplatser

Att nå framgång i arbetet med sund konkurrens är en avgörande framtidsfråga för bygg- och anläggningsbranschen. Den 27 april i konferensrummet Anfield/Sansiro bjuder Byggföretagen i väst in till ett seminarium om hur vi i praktiken skapar sunda byggarbetsplatser och en sund bransch. Genom att samla aktörer från hela byggprocessen – såväl beställare som entreprenörer – vill vi sprida kunskap om det viktiga arbetet mot arbetslivskriminalitet och lyfta fram vad just ditt företag eller organisation kan göra för att aktivt arbeta för en sund konkurrens. Seminariet avslutas med lättare lunch och mingel i mässhallen.
Läs mer om Byggföretagens seminarie på Byggmässan här

Binosight håller i seminarium på Byggmässan

Under eftermiddagen den 27 april håller Binosight i 3 olika seminarium med experter från byggbranschen. 
Seminarium #1 kl 13:00-13:45 
Bra förfrågningsunderlag = minskad risk = bättre projektekonomi 
Läs mer om seminarium #1 här
Seminarium #2 kl 14:00-14:45 
Aj då – inte nu igen! Hur undviker vi att göra om samma misstag i nästa projekt? 
Läs mer om seminarium #2 här
Seminarium #3 kl 15:00-15:45 
Minska riskerna i dina byggprojekt med PQi! 
Läs mer om seminarium #3 här

Nyckelsiffror från byggmässan 2023

0
Personer nätverkade på mässan
0
Programpunkter
0 +
Deltagare på scen
0
Företag ställde ut på mässan

Smart Badge, ditt digitala visitkort. Den här mässan använder smart badge-teknik. Det innebär att när du håller din badge mot läsarna, som är placerade runt om på mässan, registreras det vilka montrar du besökt så att vi ska kunna skicka en summering av din dag. Du får digital information om de utställare du visat intresse för och ditt digitala visitkort kommer att delas med dem. Enkelt, snabbt och miljövänligt!

Scroll to Top