Varmt Välkomna Byggfakta som Partner på Byggmässan 2023 i Göteborg!

Vi är glada att få välkomna Byggfakta som officiell partner till Byggmässan 2023! 🌟

  • Berätta lite mer  om vilka ni är
Vi är mittpunkten i byggbranschens ekosystem – med det menar vi att vår information och våra tjänster är centrala, affärskritiska för många beslutsfattare som jobbar med försäljning, inköp, marknadsföring samt strategi- och marknadsinsikter. Men i begreppet ligger även det faktum att vi är mittpunkten som en slags matchmaker mellan tex. byggherrar, projektledare, inköpare, upphandlare, föreskrivare m fl. och de som marknadsför och säljer tjänster och produkter till projektmarknaden. Genom att vi matchar dessa aktörer möjliggör vi inte bara affärsmöjligheter för dem utan bidrar även till en ökad konkurrens, transparens och öppenhet på marknaden. Dessutom genererar vår unika projektdatabas och vår ständigt pågående marknadsundersökning på projektmarknaden även statistik som branschens aktörer kan använda för att ha koll på marknadens utveckling, ett viktigt beslutsstöd.
  • Varför är det ni gör viktigt
Egentligen har vi redan svarat på det i första frågan men är ju alltid bra med förtydliganden och repetition😊 Vi lät faktiskt Bisnode göra en stor undersökning på våra kunder och vår bransch under 2021, de kom då fram till att våra kunder då hade haft 57 % högre tillväxt än branschsnittet under de senaste tre åren. Så de affärsmöjligheter och det beslutsstöd vi hjälper våra kunder med ger verkligen effekt för de aktörer som har ambitioner och vill växa och vara mer lönsamma. Sedan är det för oss också viktigt att vi därutöver eller som en bonus även bidrar till en generell branschnytta eftersom vår verksamhet ökar konkurrensen, transparensen och öppenheten i branschen.
  • Vilka utmaningar kan ni hjälpa besökarna på mässan med?
Alla besökare som jobbar med försäljning, inköp, marknadsföring, strategi eller marknadsinsikter kan vi hjälpa så att de lyckas bättre. Vi kan hjälpa dem att bli mer effektiva, mer lönsamma samt få ökad tillväxt.
  • Vad ser ni fram mot mest med Byggmässan i Göteborg?
Att äntligen få vara med på en byggmässa i Göteborg! Dels för att det ju såklart är en så härlig stad med sköna människor – men också för att vi ju sett att det under lång tid både planerats och byggstartat extra mycket projekt i just Göteborg och västra Sverige.
Vi är glada att ha med Byggfakta på Byggmässan och ser fram emot att ses på Prioritet Serneke Arena i Göteborg 26-27 april 2023!
För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top