Ännu ett fantastiskt tillskott på partnersidan! Välkommen Byggvärlden som mediapartner och officiell mässtidning!

Vi presenterar stolt Byggvärlden som mediapartner och officiell mässtidning till Byggmässan 2023🌟

Berätta lite mer om vilka ni är:
Byggvärlden ingår i Byggfakta Group och Byggfakta Sverige. Som byggbranschens ledande affärs- och nyhetsforum är vi stolta över att nu också bli Byggmässans officiella mässtidning och mediapartner. Vi skriver om och för branschens alla aktörer – byggchefer och andra beslutsfattare hos byggherrar, fastighetsägare, projektutvecklare, byggföretag, byggkonsulter, arkitekter och andra föreskrivare, underentreprenörer, uthyrare och leverantörer m fl. Byggvärlden kommer med de senaste branschnyheterna när och där läsarna vill ha dem. Tex. får medlemmarna i Byggcheferna hem tidningen direkt i sin brevlåda på morgonen, men självklart har vi också ett stort digitalt fokus med nyhetssajt och nyhetsbrev som ständigt uppdateras med det senaste i branschen. Vi finns till för hela byggvärlden så att säga och inför och under Byggmässan i Göteborg ska det bli kul att ha ett extra fokus på byggandet och aktörerna i västra Sverige.

Varför är det ni gör viktigt?
Byggbranschen är dels en stor bransch som omfattar väldigt många aktörer och människor i branschen – men som också påverkar hela samhället. Det är också en bransch som är i en stor förändring utifrån inte minst digitalisering, hållbarhet, effektivitet och kvalitet. Att vi kan bidra i denna branschutveckling genom att sprida kunskap, nyheter, bra exempel och ökad transparens och öppenhet ser vi som mycket viktigt. Att vi dessutom genom unik data och samarbete med Byggfakta kan presentera extra intressanta trender och analyser gör oss extra viktiga för de som är aktiva och gör affärer på projektmarknaden.

Vad är de roligaste med att få jobba med Byggbranschen? 
Variationen och viktigheten. Det är som sagt en stor och för hela samhället viktig bransch. Att bevaka och skriva om den, alla dess aktörer och projekt ger också en stor variation, det är få om ens några andra branscher som innefattar så många olika aktörer som planerar, projekterar, tillverkar, säljer, köper in, upphandlar, transporterar, bygger, installerar o s v. Mycket intressant och roligt att få jobba i en sådan bransch som innefattar väldigt många människor och miljarder.

Vi är glada att ni vill vara en del av Byggmässan 2023!

 
För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top