Digitalisering? – Nu får det vara slutdiskuterat!

Digitalisering har revolutionerat många branscher, och byggbranschen är inget undantag. Genom att använda teknik och digitala verktyg kan byggprocessen bli mer effektiv och kostnadseffektiv. Digitalisering kan också bidra till en mer hållbar byggbransch genom att minska material- och resursförbrukningen.
En av de stora fördelarna med digitalisering inom byggbranschen är att det möjliggör en mer integrerad och samordnad arbetsprocess. Genom att använda digitala plattformar och verktyg kan olika aktörer, såsom arkitekter, entreprenörer och leverantörer, enklare samarbeta och dela information. Det kan också underlätta projektledningen och göra det möjligt att snabbare hitta eventuella problem och lösa dem.

I denna kompetenta och heltäckande panel får du ta del av de olika nyttor digitaliseringen medför redan idag. Du kommer också få insikt i vad som händer om vi inte ökar takten och samverkar samt vad du själv kan göra.

Det är inte OM vi ska det är HUR vi ska – tillsammans!

I panelsamtalet får du lyssna till;

Moderator​: Rebecca Redtzer, Kungliga Tekniska högskolan, Master’s degree, Real Estate and Construction Management, Chalmers tekniska högskola, Bachelor’s degree, Civil and Environmental Engineering

Ing-Marie Jirblom Utvecklingschef Digitalisering på Wästbygg​

Karin Artling, Skanska Commercial Development Europe​

Nina Borgsröm, Digitaliseringsstrateg på Tyréns AB​

Sarah Wamala Andersson, professor i hälso- och välfärdsteknik Mälardalens Universitet​

Anna Forsberg, VD Loopfront AB

Lotta Wibeck, Self Empowered Digitalization Agent

Missa inte detta på Byggmässan den 27 april kl. 12.00-12.45. Vi ses där!

För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top