Varför bli en del av Byggmässan Stockholm 2025?

Byggmässan Stockholm är den självklara mötesplatsen och affärsarenan för bygg- och anläggningsbranschen. I samband med flytten från Göteborg till Stockholm erbjuder dessutom mässan ännu mer möjligheter och förutsättningar för att ett deltagande ska bli så grymt som möjligt. 

På Byggmässan står produkter, material och banbrytande teknik i fokus. Några av mässans fokusområden för 2025:

🔒 Säkerhet    💻 Digitalisering    🔨 Material     🍃 Hållbarhet

Fokusområden för mässan kommer genomsyra utställarna, aktiviteterna och innehållet på mötesplatsen. Områdena blir viktiga som separata delar inom branschen men även minst lika viktiga tillsammans för den framtida bygg- och anläggningsbranschen.

Så, varför ställa ut på Byggmässan?

✔ På Byggmässan gör du affärer  – Vi erbjuder två säljfokuserade dagar med tusentals potentiella kunder på plats. I snitt får våra utställare med sig över 71 kvalitativa leads.

✔ Träffa dina blivande kunder – Har du jagat en och samma beslutsfattare i flera månader? Låt dem komma till dig istället! Vi samlar byggbranschens beslutsfattare och viktiga aktörer. Du kommer möta besökare med titlar som bland annat projektledare, inköpare, VD, chefer, byggnadsarbetare, anläggningsarbetare och ingenjörer. 

✔ Det är enkelt att ställa ut – Easyfairs gör enkla mässor. Vi planerar hallen, bygger montrar, städar och river dem. I ditt deltagande ingår matta, väggar, el, belysning, bord, stolar och ett digitalt verktyg som samlar alla dina leads. Enkelt och smidigt så att du får ut maximalt av ditt deltagande!

Vill du veta mer eller är du redo att boka din plats? Hör av dig till vår säljansvariga!

Scroll to Top